Drones en Verzekeren

Afdrukken E-mailadres
dinsdag 26 januari 2016 17:34

Drones zijn niet meer weg te denken. Voor iedereen, particulier of bedrijf is het gebruik van een drone bereikbaar geworden. Voor drones zijn er verschillende regels voor recreatief en beroepsmatig gebruik.

 

Lees meer...
 

Huiseigenaar werkt verlies weg

Afdrukken E-mailadres
vrijdag 13 februari 2015 07:12

Het aantal huishoudens met een hypotheek die hoger is dan de waarde van de eigen woning is door de grens van één miljoen gezakt.

Rabobank becijferde dat nog ongeveer een kwart van alle huizenbezitters onder water staat. Dit betreft woningen die zijn aangekocht op het hoogtepunt van de markt.

Er wordt voorspeld dat in het eerste kwartaal van 2015 het aantal huishoudens dat onder water staat verder zal afnemen tot ongeveer 940.000 en dat zo'n 30% van de 130.000 huishoudens die niet langer onder water staan op korte termijn zal willen verhuizen.

 

Second opinion blijft verzekerd recht

Afdrukken E-mailadres
donderdag 05 februari 2015 10:29

Voor een vergoeding van een second opinion in de zorg moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  1. Er moet een verwijzing zijn voor een second opinion door de behandelaar
  2. De second opinion moet betrekking hebben op de geneeskunde zorg van de verzekerde zoals besproken met de eerste behandelaar
  3. De verzekerde moet met de second opinion terugkeren naar de oorspronkelijke behandelaar, deze houdt de regie over de behandeling
Een werknemer die twijfelt over het oordeel van een bedrijfsarts kan voortaan ook om een second opinion bij een onafhankelijke bedrijfsarts vragen. Dit staat uiteraard los van dekking onder de zorgverzekering, omdat het ziekte in relatie tot werknemerschap betreft.

 

Schade door drone

Afdrukken E-mailadres
dinsdag 09 december 2014 13:05

Veronderstel dat iemand met een drone schade veroorzaakt, bijvoorbeeld doordat de drone uit de lucht valt en ergens op valt. Valt de schade dan onder de dekking van een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) of bedrijven (AVB)?

Lees meer...
 

Kifid doet uitspraak over registratie in fraudesystemen

Afdrukken E-mailadres
dinsdag 18 november 2014 10:21

Consumenten zijn niet altijd eerlijk wanneer ze communiceren met een financiële dienstverlener. Wanneer een consument betrapt wordt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6