ZZP-er

PDF Afdrukken E-mailadres

Voor de ZZP-ers zijn we uw ‘allround adviseur en vraagbaak’.stock-photo-white-medicine-bandage-on-human-injury-hand-studio-isolated-54648565_stock

Voor u zijn goede en betaalbare verzekeringspakketten ontwikkeld. Te denken valt daarbij aan een uitgewogen pakket met bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering, een CAR verzekering (voor de bouw), een montageverzekering (voor de installatiebranche), enzovoorts.  Ook hier geldt: uw vraag krijgt een persoonlijk advies en een benadering gericht op uw specifieke situatie.

Belangrijk voor u is een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een flexibele vorm van de pensioenopbouw. Dit kan door een pensioenverzekering of lijfrente-banksparen. Ook adviseren we u een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat, bij onverhoopt overlijden, uw nabestaanden schuldenvrij achterblijven.

Jaarlijks nemen we er de tijd voor om te beoordelen of er veranderingen in uw situatie opgetreden zijn en of de eerder uitgezette lijn nog steeds de juiste is.

“Ik denk dat in deze tijd van steeds ingewikkeldere vormen van pensioenen, hypotheken en verzekeringsvormen een persoonsgebonden advies een meerwaarde voor de cliënt betekent, zowel de particuliere als de zakelijke.”